HBO Opleidingen Particulier

HBO Opleidingen Particulier

HBO Opleidingen Particulier : HBO Opleidingen Particulier biedt met het HBO opleidingcentra een breed aanbod HBO-opleidingen voor werkenden. De opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor volwassenen met werkervaring, kies voor erkende opleidingen op alle HBO-niveaus. Behaal een erkend HBO diploma!





opleiding-hbo



HBO Opleidingen Particulier

Om een officieel HBO-diploma niveau 2, 3 of 4 te behalen, moet je ook stage lopen. Je kunt beginnen met de stage wanneer je zelf wilt. Tijdens de stage word je begeleid door je persoonlijke stagedocent, die ook langskomt op je stageplek.

Je kunt de stage doen op je werkplek, als dit aansluit op de opleiding. Heb je geen passende baan, dan loop je bij een ander bedrijf stage.

De volledige, erkende HBO-opleidingen zijn gericht op volwassenen met werkervaring. Voor de opleidingen op niveau 2 is een diploma niet verplicht. Voor de opleidingen op niveau 3 en 4 geldt dat je met een MAVO-diploma of een VHBO-diploma (TL of GL) kunt instromen.



hbo-opleidingen



HBO Opleidingen Particulier Deeltijd

Deeltijdopleidingen HBO Bent u op zoek naar een opleiding HBO in deeltijd? De opleidingen van HBO zijn goed te combineren met een baan en druk gezinsleven. Onze deeltijd HBO-opleidingen worden verzorgd door heel Nederland, waarbij u kunt Particulier voor een opleiding in de Particulieruren, overdag of op zaterdag. Ook bestaat de mogelijkheid (een deel van) de opleidingen via thuisstudie (studeren op afstand) te volgen.

HBO Opleidingen Particulier Niveau-2

HBO niveau 2 is het niveau dat nodig is om een volwaardige plaats op de arbeidsmarkt te veroveren. Het HBO College heeft een groot aanbod HBO niveau 2 ontwikkeld, waarmee u uw kansen voor persoonlijke groei en op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroot.

HBO Opleidingen Particulier Niveau-3

De HBO niveau 3 opleidingen bij het HBO college zijn vakopleidingen die u de mogelijkheid bieden een erkend diploma te behalen en zelfstandig aan de slag te gaan. Het HBO College biedt bijvoorbeeld de opleidingen HBO Logistiek Teamleider niveau 3, HBO Medewerker Beheer ICT niveau 3 en HBO Secretaresse niveau 3 aan. Na het behalen van een niveau 3 opleiding is doorstroom naar HBO-opleidingen niveau 4 mogelijk.